Spices Chefiltä vastuullisia ruokainnovaatioita

Ensimmäinen brändi Suomessa, joka pakkaa kotikeittiön luomu-vegaanit tuotteet kasvipohjaisiin pakkauksiin.
Tulevia tapahtumia:
Tapaat meidät Lohjan Asuntomessuilla 9.7-8.8.2021.

Mikä tekee meistä erilaisen

Useimmat markkinoilla olevista lihaa korvaavista elintarvikkeista myydään valmisruokatuotteina, jotka ovat käteviä, mutta hintavia. Oletko kotioloissa kokeillut tehdä terveellisiä ja edullisia aterioita kasviproteiineista, esimerkiksi burgereita, makkaroita tai pasta- ja nuudeliannoksia? Ehkä huomasit, että tarvitsisit hieman vinkkejä ja ideoita vegaaniruokien maustamiseen
Spices Chefin valikoimissa löytyy lihaa korvaavat liemijauheet, joika on saatavana kana-, liha-, kala- tai kasvismakuisena. Näillä saat vegaaniseen kotiruokaasi maustettua juuri oman makusi mukaiseksi. Lisäksi Spices Chef tarjoaa keittiömestaritasoiset luomuyrtit ja -mausteet sekä mainiot villiyrttimaustesekoitukset.
Lue lisää kestävän kotikeittiön ratkaisuistamme
Käytätkö mielelläsi elintarvikkeita, jotka on pakattu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti? Spices Chefin pakkausmateriaali on kasvipohjaista biomuovia ja lisäksi tuotteillamme on luomu-, Fairtrade- ja vegaanisertifikaatit. Tuotteemme ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja kätevien pakkaustemme avulla voit järjestää maustehyllysi ja -kaappisi tehokkaasti. Kestävyyttä ja kauneutta kotikeittiöön!

Meillä on parempi tarina kerrottavanamme

Reilua kauppaa kestävän muutoksen puolesta
Spices Chef on alusta alkaen halunnut olla aktiivisesti mukana globaalissa ruokaketjussa ja erilaisissa ruoan kestävyyttä edistävissä liikkeissä.
+ Lue lisää
5 asiaa, jotka kannattaa tietää Spices Chefin maustemyllyistä.
Spices Chefin maustemyllyihin liittyy mielenkiintoinen kehitystarina. Osa myllyn ominaisuuksista on intuition vastaisia, mutta innovatiivisia ja vastuullisia.
+ Lue lisää
Kestävä ja vastuullinen kotikeittiö
Kierrätys, ruokahävikin välttäminen, kestävän kehityksen mukaisesti toimivien brändien valinta. Siinä muutama keino, jolla kuluttaja voi itse tehdä kestäviä arjen ratkaisuja.
+ Lue lisää
Miksi luomua, Reilua kauppaa ja vegaania?

Mitä sertifioinnit merkitsevät meille

Reilu kaupan ja luomun kaltaiset merkinnät ovat yksi keino saada selville yrityksen sitoutuminen kestävään kehitykseen. Ne todistavat, että ruokaviranomaiset ja sertifikaattielimet valvovat järjestelmällisesti elintarvikkeen matkaa kuluttajalle.
Mistä voit ostaa
Työmme ja YK:n Kestävän kehityksen tavoitteet
YK Kestävän kehityksen tavoitteet Kestävän kehityksen tavoitteet ovat 17 tavoitteen sarja, joiden kautta pyritään vähentämään köyhyyttä ja muita puutteita kestävällä tavalla.
Klikkaa alla olevaa nappulaa ja saat lisätietoa YK:n Kestävän kehityksen tavoitteista, joita tuemme toiminnassamme.
UN Global Compact -aloite
Jo vuodesta 2016, Spices Chef on ollut jo vuodesta 2016 lähtien mukana YK:n Global Compact -aloitteessa, jossa osallistuja sitoutuu vastuulliseen liiketoimintaan.
+ Lue lisää
Meistä
Meillä on parempi tarina kerrottavanamme
Kehittyvä Elintarvike - lehti on valinnut Spices Chef pakkauksen designin kanteensa.
Spices Chef Reilun Kaupan tuote on mainittu kuvassa, jossa Porin kaupunki esittelee huhtikuun tiedotteessaan HINKU -hanketta liittyen kestävän kulutuksen teemaan.
Yritys joka valmistaa luomu mausteita uskoo että kuluttajat haluavat myös vastuullisesti valmistettuja pakkauksia.
Mitä Spices Chefistä on sanottu
Keitä olemme
Spices Chef on erikoistunut ruokainnovaatioihin. Vuonna 2014 perustetun yrityksen visio on tehdä liiketoimintaa paremmalla tavalla elintarviketeollisuuden sektorilla.
Mitä teemme
Spices Chefiltä saat luomumaustemyllyt, vegaaniset liemijauheet, luomu- ja Reilun kaupan yrtit ja mausteet. Valikoimissamme myös lahjapakkauksia paikallisinnovaatioista. Uskomme, että terveellinen ruoka voi maistua hyvältä ja että kohtuuhintaiset tuotteet voivat olla laadukkaita.
Miksi sillä on merkitystä
Jokaisen kuluttajan ruokaan liittyvillä päätöksillä, kuten kestävien tuotteiden valinnalla, saadaan aikaan myönteisiä sosioekonomisia muutoksia maanviljelijöiden ja tuottajien toimeentulossa.
Jokainen meistä voi ajatella laajempaa kokonaisuutta, tehdä luovasti hyviä valintoja ja löytää omat vastuulliset ratkaisut. Kannustamme kaikkia keskustelemaan ruoasta ja elintarvikkeista vastuullisuuden näkökulmasta.
Ota yhteyttä
Haluatko antaa palautetta tai jakaa kanssamme hyvän idean? Haluaisitko myydä tuotteitamme myymälässäsi tai ravintolassasi? Haluaisitko kirjoittaa arvion tuotteistamme?
Ota yhteyttä suoraan tai lomakkeella:
Spices Chef Oy
Vaskelantie 2
81100 Kontiolahti
Suomi
Sähköposti: pramod@spiceschef.com
puhelin: +358 451 813 377
Avaa lomake
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:
Auta meitä levittämään sanaa
Kerro ystävillesi Spices Chefistä - meillä on yhteiset arvot, joten voit huoletta suositella meitä muille kotikokeille.
Spices Chefin tervehdys Suomen Kontiolahdelta.
Powered by AskKauko